torsdag 19 mars 2009

Vardag

Så här mysigt kan man ha när man sitter och slösurfar en torsdag som denna. Kom på att jag ju har en kamera i datorn! :)
Egentligen skulle vi träffat några av mina vänner med barn idag, men sjukdomar härjar i stugorna så vi fick ställa in. Själva har vi nyligen genomlidit en sväng magsjuka. Blä! Men nu är vi på g igen, sånär som på slösurfandet! ;)

5 kommentarer:

Maria sa...

Ser väldigt mysigt ut!
Hoppas att vi kan ses till veckan.

Empa sa...

Så jävla fin blogg du har! Jättekul att läsa, mysigt och så. Ska tipsa hon bruden Emma-Sofie om den också om du inte redan gjort det. Pratade nyss med mor och hörde att de också blev lite dåliga. Själv har jag gått på panodil i veckan för att orka jobba så vi blir nog ett trevligt gäng i Stockholm. Bara vi kan äta på alla goda vegan-restauranger så är jag nöjd. Fina saker syr du också. En kreativ typ är du. Puss!

hem ljuva hem- helena sa...

Hallå där! Kul att du hittade in till mig. Vilka fina barnkläder du gjort i inlägget nedan!
/Helena

Cathis stick och sy sa...

Hej
Har hitta några sidor om patentstickning men jag kommer inte fram på din mail så vi får väl ta det en annan gång.
Ha det bra
Catharina

Hannah sa...

Jag försöker sammla in alla junta tjejerna i min blogglista och nu hittade jag ju igen dig också! Lycka lycka. Såg att ni fått en till företaget också.

Vet att jag sökte efter det före jul någon gång, för att jag skulle önska mig ett vitt fårskinn och skulle reka lite men hittade inte något då.

Jag är ju besatt av att äga tyg, och fårskinn. skulle nog kunna ha hur många som helst tror jag. En märklig besatthet att vilja äga just fårskinn. Kanske det är en fetich? *S*